Lipatan bahan Kabinet

- Apr 18, 2018-

kayu padu yang 1, yang dibuat daripada kayu padu selepas penyulingan dan dehidrasi, diproses melalui proses N kalis air. Permukaan Meja (atau basin) boleh dibuat daripada kaca, seramik, batu dan batu buatan serta bahan yang sama sebagai Kabinet. Ciri-ciri adalah gaya semulajadi, kesederhanaan, keanggunan dan kewibawaan pemilik. Ia sepenuhnya boleh merangkumi kelas utama Sarjana dan kewibawaan identiti. Prestasi kalis air adalah sangat baik selepas pelbagai proses dan proses cat yang kalis air, tetapi Kabinet kayu sebenar adalah yang terbesar. Kepincangan ini adalah bahawa jika persekitaran yang sangat kering (seperti tuyere Penyaman udara atau semulajadi pengeringan, seperti Xinjiang, contohnya), ia adalah mudah untuk retak, jadi rag kapas basah sering digunakan dan swab penyelenggaraan.

2, seramik merujuk kepada badan seramik yang dibuat secara langsung dari acuan, dan Kabinet adalah biasanya seramik. Ciri-ciri yang sangat mudah untuk mengendalikan, yang sepenuhnya dapat mencerminkan irama bersih dan meriah pemilik, tetapi seramik adalah objek yang rapuh. Jika objek berat akan disentuh, mereka akan mudah rosak.

3, PVC kelas, kita boleh membuat Kabinet berdasarkan teknologi pemprosesan kayu. Bahan mentah Kabinet adalah PVC berkulit buih papan, dan mesa yang juga menyerupai kayu padu. Ia disifatkan oleh prestasi cemerlang kalis air, dan warna cat adalah cerah dan terang. Ianya sesuai untuk pengguna jenis berhawa bergaya, tetapi papan PVC akan tertakluk kepada memaksa kecemaran apabila ia graviti dan tidak dapat dipulihkan untuk masa yang lama. Jadi badan Kabinet jenis ini yang biasanya tidak besar dan berat adalah kecil.

4, kelas akrilik, mestilah diproses mengikut acuan, melembutkan bahan akrilik pada suhu tinggi pertama, proses ke dalam pelbagai gaya badan Kabinet mengikut acuan membentuk; produk jenis ini juga kalis air prestasi cemerlang, tetapi sifatnya adalah sangat rapuh, mudah melahirkan calar dan retak.