Bahan asas kabinet bilik mandi

- Apr 18, 2018-

Lipat zarah

Penggunaan stesen komputer murah dan perabot dan peralatan dapur yang paling biasa, kos rendah, diproses oleh pemprosesan sisa kayu, penyerapan air yang tinggi, dari pembukaan dan antara muka, tepi pinggan boleh dikenalpasti. Apabila pembuatan, pengeluar sering memproses kertas, kulit, kulit plastik, kelebihan dengan bahan lain, dan kemudian cat pada warna yang berbeza. Pengeluar dan pengedar yang buruk kerap bertindak atas produk pepejal mengikut penampilan mereka yang palsu, dan bertindak sebagai produk kayu padu berdasarkan ketidaktahuan mereka terhadap bahan mentah.

Folder Carpenter

Lebih umum di beberapa perabot kayu harga rendah atau sederhana dan tinggi, kerana ia splicing kayu padat dan dibahagikan kepada pelbagai jenis kayu, harganya berbeza, keupayaan mampatan adalah berbeza dari benih kayu dan proses pengeluaran adalah berbeza, jika Cat permukaan tidak berfungsi dengan baik, matahari dan kelembapan akan berpecah terbuka.

Folding MDF

Lebih biasa di beberapa meja komputer biasa dan perabot pejabat, perabot untuk pameran bilik pameran dalaman, kalis air dan kelembapan tidak sesuai. Ia mudah untuk berkembang dan retak, dan tidak boleh digunakan untuk banyak persekitaran basah di bilik mandi. Tetapi sesetengah pengeluar dan pengedar yang buruk sering menggunakan produk MDF dengan venir kayu untuk meniru kayu pepejal untuk menipu pengguna.