Apa yang Boleh Mirror Bilik Mandi Lakukan Untuk Bilik Mandi Anda?

- Nov 19, 2020-

Terdapat begitu banyak untuk menghargai cermin bilik mandi: Hanya ada sesuatu yang istimewa tentang mereka; Tidak seperti orang lain, yang boleh memberitahu apabila anda berpaling, mereka tidak menilai anda untuk melihat mereka, dan mereka juga menawarkan kemungkinan fesyen yang tidak berkesudahan. Marilah kita memberi tumpuan kepada aspek mutakhir ini buat masa ini.


Salah satu sebab utama mengapa orang suka cermin adalah kerana mereka serta-merta boleh membuat bilik mandi mereka kelihatan lebih besar. Saiz cermin bergantung kepada berapa besar bilik mandi anda. Ia adalah mustahil bagi anda untuk membeli cermin bilik mandi yang besar jika bilik mandi anda hanya cukup besar untuk memuatkan satu tab mandi besar. Untuk menjadikan bilik mandi anda kelihatan lebih besar, anda boleh menambah beberapa perabot seperti meja mandi.


Walau bagaimanapun, perabot dengan kaki yang lebih besar daripada kepingan lain akan menjadikan bilik mandi kelihatan lebih kecil. Anda perlu membeli perabot yang lebih kecil daripada cermin bilik mandi anda supaya anda masih boleh menyimpannya di dalam bilik. Anda juga boleh menggunakan aksesori bilik mandi seperti tuala dan linen di dalam bilik supaya ia tidak kelihatan terlalu banyak. Ia akan kelihatan hebat sebaik sahaja anda menggantung linen dari cangkuk di bilik mandi. Anda boleh memilih bentuk yang berbeza untuk linen sesuai dengan bentuk cermin.


Cermin juga boleh mengubah keseluruhan mood bilik mandi anda. Jika anda tidak mempunyai cermin di bilik mandi anda, anda mungkin tidak merasa seperti memohon solek atau menggunakan syampu dan perapi yang biasa digunakan. Ini boleh memberi anda kesan buruk pada penampilan anda, yang boleh membuat anda sedar diri. Sebaliknya, jika anda mempunyai cermin, ia boleh memberi anda rasa kebersihan, serta membantu anda melihat perkara-perkara yang anda lakukan pada kulit anda.


Anda boleh membeli satu set cermin yang murah, terutamanya yang mempunyai bingkai, supaya anda boleh menggunakannya apabila anda keluar di khalayak ramai, dan anda boleh menjimatkan wang jika anda mempunyai bajet kecil. Juga, anda harus ingat bahawa bajet anda bukan satu-satunya pertimbangan dalam membeli satu set cermin baru, tetapi juga pada apa yang anda mahu menggunakannya.


Ia juga akan menjadi baik untuk membandingkan harga yang murah dengan yang lebih mahal, serta melihat betapa mudahnya mereka memasang. Lagipun, yang lebih besar adalah lebih tahan lama, tetapi mereka juga memerlukan lebih banyak tenaga dan usaha untuk beroperasi. Mereka tidak sesuai untuk bilik mandi kecil, kerana mereka perlu diletakkan tinggi supaya mereka dapat menunjukkan segala-galanya dengan jelas.