Mengapa Anda Perlu Beli Cermin Dibingkai Cermin

- Jan 28, 2021-

Cermin berbingkai cermin boleh meningkatkan hiasan bilik mandi anda dengan sangat besar. Malah ia adalah salah satu cara terbaik untuk memberikan bilik mandi anda bahawa faktor "wow". Ia bukan sahaja akan membuat anda berasa baik tentang diri anda apabila anda memasuki bilik mandi anda, tetapi juga kerana semua orang yang masuk akan melihat pantulan anda yang indah. Untuk menambah koleksi cermin berbingkai anda, berikut adalah beberapa idea untuk pilihan anda:


Cermin Dinding Cermin - Cermin dinding cermin serong adalah gabungan keanggunan dan kebesaran. Bingkai cermin ini dibayangi sama ada dan tangan dibayangi. Bingkai sebenar cermin ini biasanya dibuat dari tiga, 3.15 " cermin kacang tebal yang dipotong dalam nikel satin. Cermin ini biasanya dibuat dengan perak sebenar, bukan plastik. Cermin perak cenderung bertahan lebih lama dan memberikan pantulan yang lebih lembut. Ia sangat popular dengan pengeluar bilik mandi.


Lampu Cermin dan Payung - Objek-objek yang dicerminkan ini juga datang dalam pelbagai gaya dan reka bentuk. Sesetengah daripada mereka datang dengan cermin flip up, sementara yang lain mempunyai naungan terbina dalam. Ini adalah kepingan yang sangat hiasan yang pasti akan menambah sentuhan keanggunan ke bilik mandi anda. Terdapat beberapa warna yang bingkai cermin ini boleh didapati seperti putih, perak atau emas.


Hiasan Bilik Mandi - Anda boleh menemui pelbagai cermin di pasaran. Anda boleh sama ada bingkai itu sendiri atau adat-buatan sendiri. Jika anda akan mempunyai cermin anda dibuat secara tersuai, pastikan bahawa saiz cermin berkadar dengan saiz bilik mandi anda. Jika cermin anda terlalu besar, ia akan kerdil seluruh bilik dan menjadikannya kelihatan kemas. Pastikan anda meletakkan panel kain atau linen antara cermin dan dinding untuk mengelakkan kelembapan daripada terkumpul.


Jadikan ia Berlangsung Lebih Lama - Cermin bingkai sangat tahan lama. Anda boleh meninggalkan mereka di bilik mandi anda selagi anda mahu kerana mereka tidak akan tersebar. Tetapi apabila anda ingin menukar reka bentuk atau warna cermin, anda perlu mengambil kira perkara itu. Pastikan anda mengelap bingkai cermin dengan kerap kerana kotoran dan jenayah akan menyebabkan bingkai cermin kelihatan retak dan haus.


Cermin adalah sangat penting di dalam bilik mandi. Anda tidak boleh pergi dengan tugas harian anda apabila anda tidak mempunyai pandangan yang jelas tentang diri anda. Jadi mengapa tidak melabur dalam bingkai cermin yang indah dan berfungsi? Cermin anda boleh berfungsi sebagai sekeping hiasan di bilik mandi anda juga jadi mengapa tidak menggunakannya dengan cara ia dimaksudkan? Cermin berbingkai cermin pasti akan menambah sentuhan keanggunan pada bilik mandi anda.