Sense Common Of Bathroom Cabinet Maintenance

- Apr 18, 2018-

1, apabila kabinet bilik mandi bergerak, ia harus diangkat dengan ringan dan tidak diseret keras. Apabila meletakkan lantai, lantai tidak rata, dan kaki perlu padu.

2, jangan dedahkan kepada matahari di kabinet bilik mandi, jangan letakkan terlalu banyak di tempat yang kering, diletakkan di dalam pengudaraan yang sesuai.

3, kabinet bilik mandi mempunyai retak, boleh dicampur dengan cat dan cat, selepas mencampurkan dan memasang, untuk menjaga masa yang lama tidak buruk, tetapi dempul dan pigmen harus konsisten dengan warna pigmen asal, supaya tidak untuk meninggalkan bekas luka;

Tanda-tanda membakar: gerak kembang api di kabinet bilik mandi, jika cat dibakar, boleh dibalut dengan lapisan tipis kain keras pada tusuk gigi, perlahan-lahan mengelap jejak itu, dan kemudian disalut dengan lapisan cuka cuka, kok tanda boleh dihapuskan.

Tanda panas B: terdapat tanda-tanda penembusan putih di kabinet bilik mandi. Secara umumnya, lap dengan kain dibasahkan dengan alkohol, air tandas dan minyak tanah.

C noda air: tutup di kabinet bilik mandi dengan tanda kain lembap, dengan besi menekankan dengan teliti kain, tanda boleh hilang.

D scratch: kabinet bilik mandi cat cat, tidak menyentuh kayu cat, boleh menggunakan warna kabinet yang sama seperti krayon atau pigmen, dalam kabinet luka smear, untuk menutup latar belakang yang terdedah, dan kemudian salutan kuku telus yang transparan pada lapisan nipis.

4, sering menggunakan kain lembut untuk kabinet bilik mandi untuk debu, debu sebelum, kain lembut dengan beberapa agen semburan semburan, jangan gunakan kain kering.

5, waxing biasa: setiap 6 hingga 12 bulan, gunakan paste lilin sebagai lapisan lilin di kabinet bilik mandi.