Cara Mencegah Kelembapan Dari Kabinet Mandi

- Apr 18, 2018-

Pertama, apabila kita memilih kabinet bilik mandi, kita bukan sahaja perlu melihat rupa dan bentuk produk, tetapi juga memberi perhatian kepada bahagian dalam dan belakang kabinet bilik mandi. Permukaan kabinet bilik mandi ditutup dengan salutan kalis air khas. Jika air percikan mudah dibersihkan. Tetapi air di bahagian belakang dan di dalam kabinet bilik mandi tidak mudah dipadamkan, dan ia juga boleh menghancurkan bahan. Banyak pengeluar kabinet bilik mandi akan melakukan beberapa rawatan kalis air di bahagian belakang kabinet bilik mandi, jadi lebih baik untuk mempunyai perlindungan sedemikian.

Kedua, pastikan udara di bilik mandi. Tidak kira apa jenis bahan kabinet bilik mandi dibuat, ia tidak dapat dielakkan akan terhakis dalam persekitaran yang lembap untuk waktu yang lama. Walaupun kabinet bilik mandi mempunyai jenama yang baik dan berkualiti, kita harus memberi perhatian lebih kepada sanitasi. Sekiranya kita ingin memanjangkan hayat perkhidmatan kabinet bilik mandi, kita akan menyimpan aliran udara di bilik mandi dan kering di atas tanah.

Ketiga, saiz dan bentuk kabinet bilik mandi. Kabinet bilik mandi harus digabungkan dengan gaya saiz dan dekorasi bilik mandi kami sendiri, maka kami akan mengesahkan pembelian. Ruang rizab yang munasabah bukan sahaja membawa kemudahan kepada mandi harian kami, tetapi juga membantu perkara-perkara lain dalam ruang bilik mandi.