Kabinet Mandi Kalis Air Pintar Sejumlah Ciri-ciri

- Apr 18, 2018-

Perlindungan alam sekitar karbon yang rendah: penggunaan gred pinggan mangkuk 304 # keluli tahan karat, aluminium aloi magnesium aeral sebagai bahan utama kabinet, bebas daripada apa-apa bahan radioaktif, penggunaan kitar semula yang boleh diperbaharui, adalah sokongan kukuh negara terhadap bahan kimia karbon rendah dan bahan teknologi .

Kalis air dan kelembapan: 304 # keluli tahan karat dan magnesium aloi aluminium aeral digunakan sebagai bahan utama kabinet, dan bahagian dalamnya adalah yang pertama untuk mengisi struktur sarang lebah aluminium (utiliti kebangsaan), yang memastikan bahawa bilik mandi Kabinet tidak akan berkarat, berjerawat dan busuk oleh sebarang pembilasan air.

Tidak pernah ubah bentuk: tidak hanya penggunaan dalaman dan luaran bahan kalis air penuh, pintu hingar / panduan pemasangan bahagian rel juga menggunakan bahan polimer kalis air pautan pintu engsel kotak, dengan pinggan pinggan 304 # keluli tahan karat panduan pintu hinge, memastikan bahawa kabinet keseluruhan boleh memerah dengan air pada bila-bila masa, tidak akan meningkatkan ubah bentuk.

Bukti acuan dan bukti serangga: pengenalan pertama salutan permukaan aeral magnesium bahan aloi aluminium aeral pada cat DuPont Amerika Syarikat telah berjaya mengatasi kecacatan penampilan yang cantik dan kepelbagaian kabinet bilik mandi kayu, tetapi tidak kalis air, bukti cecair dan bukti serangga. Kabinet bilik mandi keluli tahan karat tulen adalah mudah dalam pemodelan, dan gaya satu gaya tidak tinggi. Kabinet bilik mandi kalis air dan tahan lama telah direalisasikan. Perpaduan sempurna keindahan dan keanggunan.

Kelembutan dan ketabahan: panel kabinet kreatif menggunakan struktur madu karbon rendah dengan perlindungan alam sekitar, dan mencapai kecerahan, ketabahan dan tidak pernah ubah bentuk kabinet bilik mandi.

Fungsi lenturan: laci dan pintu kabinet semua menggunakan panduan redaman bising / engsel pintu, produk mewah memetik asal Jerman yang diimport Heidi puisi mewah redaman jalan bisu bising / engsel pintu, membuka cahaya untuk menutup senyap, mewujudkan selesa dan ruang tenang yang lembut untuk pengguna.