Pembersihan Kisah Biasa Kabinet Mandi

- Apr 18, 2018-

1. kabinet bilik mandi yang baru dibeli, pengendalian harus berhati-hati, periuk keramik juga rapuh, angkat perlahan, tidak boleh menjadi tarik keras, ketika kabinet kamar mandi, tanah harus lancar, jika kabinet lantai, bantalan harus datar .

2., anda tidak boleh mendedahkan kabinet bilik mandi kepada matahari yang terik. Ia adalah yang terbaik untuk meletakkannya di tempat pengudaraan, atau meletakkannya di tempat yang sangat kering.

3. Jika anda tidak peduli untuk merokok di bilik mandi untuk membakar cat, anda boleh mengambil tusuk gigi, kemudian balut lapisan kain, perlahan-lahan lap tanda terbakar, dan juga boleh mendapatkan cuka tipis, boleh dikeluarkan.

4. Jika anda mendapat beberapa tanda putih pada kabinet bilik mandi, anda boleh cuba menggunakan alkohol, air tandas atau minyak tanah untuk mengelap kain.

5. jika ada noda air, kain basah, tutup di kabinet bilik mandi di atas, boleh menggunakan besi elektrik dalam kain lembap, noda segera hilang

6. jika kabinet bilik mandi tidak tercalar dan tidak menyakiti kabinet, anda boleh menggunakan krayon atau pigmen yang sama seperti warna, memohon pembaikan pada permukaan kabinet bilik mandi, dan kemudian memohon pengilat kuku di atasnya.

7., ia perlu menggunakan kain untuk membersihkan habuk untuk kabinet bilik mandi dari semasa ke semasa, dan ingat untuk menyemburkan beberapa bahan pencuci pada kain itu.

8., lilin kerap, dan lilin kabinet bilik mandi setiap 6 bulan atau lebih.

9., pembersihan harian kabinet bilik mandi adalah sangat mudah. Baskom seramik boleh dibersihkan dengan air bersih dan deterjen, sabun dan air.

10. kabinet bilik mandi jika tanda periuk seramik, boleh disalut dengan ubat gigi, dan kemudian kain yang dipadamkan berulang kali, kemudian tekan lilin, anda boleh membuat kabinet bilik mandi kembali ke rupa asal.